Cro Cop vs. Bob Sapp: Exploderande eyeball punch

Cro Cop vs. Bob Sapp: Exploderande eyeball punch

Bob Sapp är vad gamla greker använde för att skydda sina labyrinter. Han är immun mot katapulter och eld, men han tröttnar snabbt. Efter hans första anklagelse kommer han att andas för hårt för att slå och du behöver egentligen bara oroa dig för att han ska göra din boskap gravid. Mot Cro Cop kastade han allt han hade i en fem sekunders tafsande följt av ett kukslag. Cro Cop överlevde, grinigt, och svarade tillbaka med en ramrod av ett kors till Sapps högra öga. Bob Sapp var inte van vid att hans lunch slog honom i ansiktet och hans reaktion på det var att förvandla hela kroppen till en tecknad film.

I komisk slow motion böjde sig Sapp ner och böjde sitt ansikte i smärta, överraskning och 8 känslor som bara buffel har namn för. Han såg ut att försöka agera ut Total Recall för en döv person. Skrikande högre och högre sänkte han sig till mattan. Något i hans skalle gick sönder och det tog mycket lång tid för alla smärtsignaler att nå tvillinghjärnorna som finns i skinkor av muskler i hans kalvar. Som det skulle förklaras för honom senare på minotaurkliniken bröt Cro Cop sitt orbitalben. Sen bad de honom att gå. Hans läkare gick inte på 12 års minotaurskola för att behandla en smutsig cyklop.

Semmy Schilt: 3 vinster på 3 omgångar

För att komma in i K-1 Grand Prix Finals måste du vinna flera zillion-matcher under hela året. För att vinna Grand Prix måste du slå tre av de bästa kickboxarna i världen på en natt. 2009 gjorde Semmy Schilt det på dumt rekordtid.

Karate snap kick är ett av de första dragen de lär barn, förmodligen för att du inte kan skada någon med det. Det är en liten knävändning som driver bollen i foten rakt ut för att låta din fiende veta att det är säkert att våldta dig. Semmy Schilt är dock 7 fot lång och hans lemmar fungerar som naturliga partikelacceleratorer. När hans lata jabb eller spark når dig, spricker den mot dig som en elefantpistol. Och mot en normalstor människa är slagzonen för hans snap-spark din lever, som ligger någonstans mellan dina bollar och din dong på listan över platser du inte vill bli sparkad.

I kvartsfinalen stängde Semmy ner Jerome Le Banners nervsystem med en snabb spark mot levern i första omgången. Det var den sortens spark som får abortläkare att vinna. Efter det mötte han Remy Bonjasky. Remy knockade honom med en jabb under de första sekunderna, men allt som gjorde var att göra Semmy förbannad. Han jagade Bonjasky in i ett hörn och gjorde exakt samma sak tillbaka. Bonjasky kämpade till sina fötter och under de kommande tjugo sekunderna slog Semmy varje tum av honom som om han var Keith Moons trumset. En benspark sänkte till Bonjasky med 30 sekunder kvar av ronden, och när jag säger tappade, menar jag att slå honom skrikande, blinkande och flailing in i mattan. Jag tror att Bonjasky försökte signalera japanska båtar till havs för att varna dem om Semmy Schilt.

I finalen mötte Semmy Badr Hari som faktiskt hade knockat Semmy några månader tidigare. De bytte gigantiska skott i en minut tills Semmy kastade en jabb så fylld av hat att protestmarscher fortfarande hålls på resterna av Badr Haris ansikte. Semmy gick till hörnet och väntade på att Badr skulle gå upp och tittade på honom med den knappt inneslutna grymheten hos en fet person som bestämde sig för grillsås. Badr gick upp, så Semmy sparkade honom i huvudet. Badr fick ett flygande slag, så Semmy sparkade upp honom ur luften. Badr gick upp igen och Semmy sa, “skit i det här” med en spark mot levern. Badr gick med på det och höll sig nere.

Dubbel knockout!

När Ramon Dekkers slogs mot Rayen Simpson verkade de två ha kommit tillbaka från sex med varandras flickvänner. De var arga, och efter två omgångar av att mata varandra arga slag, visade ingen av dem några tecken på att vara skadad. De var fast beslutna att sätta världsrekord för Most Ignored Skull Fractures.

Sent i den andra fick de varsin idé att kasta en vänsterkrok, och det var den bästa idén någon av dem någonsin hade haft. Deras slag slog på exakt samma gång och de var båda utslagna kalla. Tidpunkten var så omöjlig att Michael J. Fox körde ut ur kollisionen och frågade vilket år det var.