Utrustning

Oavsett vilken sport du vill utöva så är det en viss utrustning som krävs. När du börjar med till exempel kampsport så ta det du har eller köp det billigaste som säljs på klubben. För att få rätt kläder så prata med personalen på klubben. De vet vad som behövs.

Som vi alla vet så finns det en hel sjö med märkeskläder. Det ena märket är dyrare än det andra. Vad passar din plånbok? Är det dyrare märket verkligen bättre än det som är lite billigare? Hur bra är kvalitén? Hur sitter klädesplagget? Trivs du i det?

Ja det är många frågor men ändå rätt så viktiga sådana. Kläderna brukar inte vara billiga och köper man en utrustning så ska man helst trivas i det för annars resulterar det i att man köper fler. Summan av det blir mycket dyrt. Tänk dig för innan du handlar är ett råd.

Råd av vänner, släkt och kollegor kommer du att få. Lyssna på dom men ta den väg som du ändå tycker känns bekvämast. Alla tycker vi olika så bara för att din bästa vän har ett bar shorts han eller hon trivs med så betyder inte det att du kommer att göra det. Däremot så är ett tips att testa din kompis byxor innan du köper några själv. Något att tänka på är att man kanske behöver mer än en uppsättning. Då kläder brukar vara dyra så måste det passa ens plånbok. Att leva fattigt bara för ett par shorts är kanske inte värt det?!

I kickboxning så använder man sig inte av några skor och det underlättar val av kläder en hel del. Att välja bra skor annars kan vara svårt men då man inte ska ha skor i denna sporten så behöver man alltså inte tänka på det. När man handlar utrustning annars så brukar skor vara det första man tänker på så därför är det bra att veta att här är dom uteslutna.